Redovna skupština DVD-a Gornja Stubica

Spomenicom za 40 godina rada u društvu nagrađen Mladen Škudar

Objavljeno: 16.03.2020. JM

U subotu je u vatrogasnom domu u Gornjoj Stubici održana 129. redovna izvještajna skupština DVD-a Gornja Stubica. Skupština je zbog mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske održana bez prisustva gostiju i uzvanika, uz sve mjere osiguranja zaštite od koronavirusa. 


Radno predsjedništvo


Skupštinu je vodilo radno predsjedništvo u sastavu Marko Klanjčić, Marko Frajtak i Stjepan Svemirko Čekolj. Podnesena su usvojena izvješća o radu Upravnog i Nadzornog odbora te Zapovjedništva, kao i izvješće o materijalno – financijskom poslovanju. Isto tako, donesena je odluka o izmjeni financijskog plana za 2020. godinu, financijski plan za 2021. godinu i plan rada za 2021. godinu. Spomenuto je i kako su društvu pristupila dva nova člana, Marko Jakopović iz Dubovca i Petar Osrečak iz Modrovca.

Dodijeljene spomenice

Tijekom skupštine dodijeljene su i spomenice. Za 40 godina rada u društvu spomenicu je primio Mladen Škudar, dok su za 10 godina rada u društvu spomenicama nagrađeni Stjepan – Svemirko Čekolj, Stjepan Hren, Zlatko Jakšić, Nikola Klanjčić, Hrvoje Lešković, Ivan Lešković, Marina Lešković, Matija Lešković, Tomislav Lešković, Tatjana Pasanec i Tomislav Dupelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba