Udruga “Svatko ima svoju priču” i ovog Božića organizira hvalevrijednu humanitarnu akciju

UKLJUČITE SE I VI: Još devetero učenika OŠ Bedekovčina čeka svoju “Božićnu vilu”

Objavljeno: 19.11.2019. JM

Djevojke iz bedekovčanske udruge “Svatko ima svoju priču” i ove godine, u suradnji s Osnovnom školom Bedekovčina, organiziraju humanitarnu akciju ”Božićna vila”.
Svi koji žele sudjelovati, s popisa koji se nalazi na Facebook stranici udruge mogu odabrati učenika ili učenicu koje žele darivati, a na kojem se može vidjeti spol i dob djeteta. Nakon dogovora, vrši se preuzimanje paketa, a rok za dostavu istog je do 15. prosinca. Djevojke ne kriju zadovoljstvo, s obzirom na to da su u roku od dva dana nakon što su objavile popis, pronašle ”Božićne vile” za 41 dijete.
– Svake godine je popis učenika sve veći. Ove godine dobile smo 50 učenika koje je stručna služba OŠ Bedekovčina s učiteljima izdvojila kao najpotrebitije. Većinom se tu radi o troje, četvero pa čak i petero braće koji pohađaju OŠ Bedekovčina. Ostalo nam je još samo devet slobodnih mjesta, odnosno devet učenika koji čekaju na svoju dobru božićnu vilu. Istina jest, dobrih ljudi ima i dok ima njih, mi ćemo i dalje provoditi ovakve akcije, jer nema veće sreće od osmjeha na licu onih najmlađih. Budimo ponosni što možemo nekoga usrećiti i barem malo uljepšati Božić – poručila je predsjednica Udruge Barbara Sente.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba