U Donjoj Šemnici održano županijsko školsko kros natjecanje

SUDJELOVALO OSAM SREDNJIH TE 28 OSNOVNIH ŠKOLA: Zabočki učenici među najuspješnijima

Objavljeno: 25.10.2019. JM

U Donjoj Šemnici održano je Županijsko natjecanje školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola za učenike i učenice od 5. do 8. razreda i za djevojke i mladiće u krosu, a u organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza Krapinsko – zagorske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 28 osnovnih škola s 408 natjecatelja te osam srednjih škola s 48 natjecatelja.

Ekipni poredak

U kategoriji djevojčica 5. i 6. razreda prvo mjesto je osvojila Vanja Bartol iz Osnovne škole Veliko Trgovišće, drugo mjesto Jana Pavalić učenica OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice te treće mjesto Ema Završki iz OŠ Viktora Kovačića, Hum na Sutli. U ekipnom poretku djevojčica 5. i 6. razreda prvo mjesto je pripalo zabočkoj Osnovnoj školi. U istoj kategoriji kod dječaka, prvo mjesto je pripalo Josipu Brundiću iz OŠ Josipa Broza u Kumrovcu, drugo mjesto Petru Žukini, učeniku OŠ Donja Stubica te treće mjesto Deniju Tomašinjaku iz OŠ Janka Leskovara Pregrada. U ekipnom poretku dječaka 5. i 6. razreda prvo je mjesto pripalo OŠ Oroslavje.

Među djevojčicama 7. i 8. razreda prva tri mjesta izborile su učenice Osnovne škole iz Zaboka pa je tako prvo mjesto osvojila Mia Jurina, drugo mjesto Sara Završki te treće mjesto Karla Herceg. Samim time u ukupnom poretku djevojčica 7. i 8. razreda prvo je mjesto pripalo zabočkoj Osnovnoj školi. U istoj kategoriji dječaka prvo je mjesto osvojio Lovro Cigula iz krapinske OŠ Ljudevita Gaja, drugo mjesto Filip Šoštar iz OŠ Veliko Trgovišće te treće mjesto David Posavec iz zabočke OŠ Ksavera Šandora Gjalskog. U ekipnom poretku dječaka 7. i 8. razreda najuspješnija je bila OŠ Krapinske Toplice.

Djevojke i mladići

U kategoriji djevojaka najbolja je bila Nives Bezuh, učenica Srednje škole Zabok, drugo mjesto je pripalo Moniki Leljak također učenici zabočke srednje škole, dok je treće mjesto osvojila Antonija Hrgetić iz Srednje škole Zlatar. U ekipnom poretku djevojka pobjedu je odnijela SŠ Zabok. U kategoriji mladića prva dva mjesta pripala su učenicima Srednje škole Zabok, pa je tako prvo mjesto osvojio  Karlo Gregurić, a drugo mjesto Kristijan Vragović dok je treće mjesto pripalo Matiji Korenu iz Srednje škole Krapina. U ekipnom poretku mladića također je najuspješnija bila Srednja škola Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba