ŠTO VIŠE MOŽETE POŽELJETI? Cijena je osobna prisutnost i dobra volja, a u cijenu je uključen i topli obrok

PD “Strahinjčica” 1. rujna organizira Pohod “Putevima dedeka Kajbumščaka”

Objavljeno: 24.08.2019. JJ

Planinarsko društvo “Strahinjčica” u nedjelju, 1. rujna, organizira Pohod “Putevima dedeka Kajbumščaka”. Okupljanje je na krapinskom Trgu Ljudevita Gaja u 8.30 sati. U 9 sati počinje pohod preko Starog grad na Šušelj breg. Oko 11 sati planiran je dolazak na raskršće puteva “Kod križa” u Radobojskom Strahinju, gdje će biti kraći odmor, nakon kojeg slijedi lagani uspon do planinarske kuće. Očekivani dolazak do planinarske kuće je u 12 sati. Uslijedit će zajedničko druženje sudionika. Hoda se oko tri sata, a pohod je kondicijski i tehnički nezahtjevan. Cijena je, kažu u šali članovi Društva, osobna prisutnost i dobra volja, a u cijenu je uključen i topli obrok.
Zainteresirani se mogu prijaviti Emilu Borliniću, svakodnevno iza 18 sati na broj telefona 091/576 64 06, do 30. kolovoza. Prednost sudjelovanja na izletima imat će aktivni članovi Društva, neovisno o redoslijedu prijave.
Potrebno je ponijeti standardnu planinarsku opremu, hranu i piće u ruksaku, te važeću osobnu, zdravstvenu i planinarsku iskaznicu s važećom markicom. Vodič je Emil Borlinić, a pomoćni vodiči su Miljenka Mužar Sertić, Marija Strmečki i Željko Žnidarić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba