HRABRI U RATU, PLEMENITI U MIRU: Zabočki ogranak zagorske Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Osnovnoj školi K. Š. Gjalskog uručio 16 osobnih računala

“Uvjereni smo da će donacija školi u koju idu djeca i unučad naših kolega branitelja pomoći u njihovom informatičkom obrazovanju”

Objavljeno: 22.05.2019. AB

U sklopu projekta Informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, udruga civilnog društva i građana, zabočki ogranak zagorske podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, predao je donaciju od 16 kompleta osobnih računala Osnovnoj školi Ksavera Šandora Gjalskog.

370 računala i 39 laptopa

U nazočnosti članova Udruge, gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka i osnovnoškolaca te hrvatskih branitelja, članova Udruge, donaciju je ravnatelju škole Tomislavu Polanoviću uručio predsjednik zabočkog ogranka UDVDR-a Josip Horvatin.
– Zagorska podružnica UDVDR-a u proteklih je devet godina među hrvatskim braniteljima i udrugama civilnog društva provela 32 tečaja informatičkog opismenjavanja te je donirala 370 osobnih računala i 39 novih laptopa djeci hrvatskih branitelja, u suradnji s nacionalnom UDVDR – istaknuo je Horvatin.

Društveno odgovorni

Gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek pohvalio je rad udruge branitelja i njihove napore kojima pokazuju svoju društvenu odgovornost i nakon završetka Domovinskog rata kroz ovakve aktivnosti, dok se u ime škole Udruzi i braniteljima zahvalio ravnatelj Tomislav Polanović.
– Uvjereni smo da će donacija školi u koju idu djeca i unučad naših hrvatskih branitelja pomoći u njihovom informatičkom obrazovanju – zaključio je Horvatin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba