Na ovogodišnji natječaj Volonterskog centra VolontirAJMO i KZŽ pristiglo 14 prijava

POŽURITE, JOŠ DANAS I SUTRA TRAJE ONLINE GLASOVANJE: Evo tko su kandidati za najvolontere i koje su akcije u konkurenciji za volontersku akciju godine

Objavljeno: 09.04.2019. JJ

Krapinsko – zagorska županija je u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO objavila 21. veljače javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja “Volonter/ka godine” i “Volonterska akcija godine” za 2018. godinu. Županijsko priznanje dodjeljuje se u tri kategorije: volonter/ka godine – mladi 15-30 godina, volonter/ka godine – odrasli 31+ godina i volonterska akcija godine, a na javni je poziv pristiglo ukupno 14 prijava.

Udovoljavaju uvjetima

Propisanim uvjetima iz javnog poziva udovoljava svih 14 pristiglih prijava, i to šest prijava u kategoriji mladi, dvije prijave u kategoriji odrasli i šest prijava u kategoriji volonterska akcija godine, koje se upućuju u drugi uži krug izbora, u kojem građani elektronskim putem glasaju za kandidata/kandidatkinju, odnosno, volontersku akciju po svom izboru.
U kategoriji volonter/ka godine – mladi 15-30 godina natječu se Gabrijela Očić, Lorena Martinić, Nikola Kranjčec, Petra Vidović, Sabina Mešnjak i Tea Sovec, a u kategoriji volonter/ka godine – odrasli 31+ godina, Vesna Glas i Zvjezdana Balija. U konkurenciji za volontersku akciju godine su: “Eko Zeko volontira EKO”, Udruge Petrože – Krušljevo Selo, “Grad koji raste”, Društva Naša djeca Zabok, “Oko Bajera”, Odgojni dom Bedekovčina, “Osmijeh za prijatelja”, Srednja škola Oroslavje, “Uskršnja pisanica”, Udruge distrofičara Krapina i “Volorgrad”, Srednje škole Zabok.

Za sve kategorije

Svi zainteresirani mogu glasati još sutra, putem LINKA, gdje se nalazi i biografija kandidata te opis volonterskih akcija. Da bi vaš glas bio zabilježen, potrebno je glasati za sve tri kategorije. Glasovati se može svaki dan (svakih 24 sata po promjeni IP adrese).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba