HNS Krapinsko – zagorske županije, oroslavska podružnica stranke i Udruga “Lucijino svjetlo” organizirali humanitarnu aukciju slika

PRIKUPLJENO 13.000 KUNA: Kupili 14 slika, ali i uplaćivali novac bez kupnje, kako bi pomogli teško bolesnom Martinu Lešteku

Objavljeno: 17.02.2019. zagorjeinternational

HNS Krapinsko – zagorske županije, oroslavska podružnica stranke i Udruga “Lucijino svjetlo” u petak su u Društvenom domu u Andraševcu organizirali humanitarnu aukciju slika, od koje će sav prihod biti uplaćen upravo na račun Udruge, u svrhu liječenja teško bolesnog Martina Lešteka – za drugi ciklus terapije robotikom.

HNS-ovci, ali i ostali

– Slike su donacija dobrih ljudi i likovnih udruga koje su se na ovaj način uključile u ovu akciju. Od 23 izložene i ponuđene slike prodano je njih 14 i sakupljeno je oko 13.000 kuna, koje će se uplatiti na račun Udruge “Lucijino svjetlo”, rekao je predsjednik oroslavske podružnice HNS-a Albert Kontak.

Na aukciji se okupilo 20-ak članova HNS-a, koji su također sudjelovali na aukciji i kupili nekoliko slika te donirali određena sredstva bez kupnje. Aukciji su nazočili zamjenik župana KZŽ Anđelko Ferek Jambrek, gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak, načelnik općine Stubičke Toplice Josip Beljak, načelnik općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić i načelnik općine Kumrovec Robert Šplajt, koji je ujedno i v.d. predsjednika Županijske organizacije HNS-a KZŽ.

Uspješna akcija

– HNS vrlo rado podržava ovakve akcije. Zadovoljan sam ovom aukcijom i smatram ju vrlo uspješnom. Sretan sam što možemo i na ovaj način pomoći bolesnom Martinu Lešteku u odlasku na daljnje terapije – zaključio je Šplajt.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba