U Zaboku održana završna svečanost Gimnazije A. G. Matoša

Župan pozvao maturante: Upišite medicinu ili logopediju, zagarantirani su vam i stipendija i posao u Zagorju

Objavljeno: 03.07.2017. AB

U Zaboku je u subotu održana svečanost, na kojoj su maturantima zabočke Gimnazije A. G. Matoša uručene svjedodžbe o završetku školovanja te nagrade i priznanja maturantima koji su sudjelovali na državnim smotrama. Događanju, koje je održano u novoj sportskoj dvorani u Zaboku, nazočio je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je tom prilikom čestitao svim maturanticama i maturantima na uspješnom završetku školovanja, kao i svim učenicima i njihovim mentorima koji su predstavljali Krapinsko – zagorsku županiju na državnim smotrama i ostalim natjecanjima, gdje su postizali izvrsne rezultate.
– Svim maturantima želim da upišu željene fakultete, a onima koji planiraju upisati medicinu, ili pak se misle školovati za logopeda, želim napomenuti da je Krapinsko – zagorska županija predvidjela za svakoga od njih stipendiju. Dovoljno je donijeti nam potvrdu u opisu i automatski ćete dobiti stipendiju, a po završetku studija garantiramo vam posao na području županije – pozvao je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

ZAHVALJUJUĆI UČILIŠTU "PIRAMIDA ZNANJA" I PARTNERIMA, 59 POLAZNIKA IZ RANJIVE SKUPINE NEZAPOSLENIH OSOBA DOBILO JE NOVU PRILIKU: Održana završna konferencija projekta "Edukacijom ranjivih skupina do zaposlenja u turizmu i ugostiteljstvu"

Uspješno provedeni programi obrazovanja stručnjaka u turističko – ugostiteljskom sektoru i voditelja za osobe s invaliditetom te osposobljavanja osoba s invaliditetom za kuhare i sobare

Objavljeno: 22.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter