Suradnja s PU međimurskom

I zagorska policija je bila u Kumrovcu na Rallyju

Objavljeno: 22.04.2024. zagorjeinternational

U nedjelju su u Kumrovcu policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske u suradnji s policijskim službenicima PU međimurske, sudjelovali u preventivnim aktivnostima na WRC Croatia Rallyju 2024. U provođenju preventivnih aktivnosti sudjelovala su dva policijska službenika PU KZ i tri policijska službenika PU međimurske.

Četvrti puta u Republici Hrvatskoj održala se jedna od utrka World Rally Championshipa, u kojima se natječu najbolji svjetski vozači u Rallyju. WRC Croatia Rally 2024. održavao se od 18. do 21. travnja, a staza se protezala kroz pet županija – Varaždinsku, Krapinsko – zagorsku, Zagrebačku, Karlovačku, Primorsko – goransku i Grad Zagreb, u ukupnoj dužini od 1402 kilometra. Zadnja dionica brzinskih ispita relija održana je u Kumrovcu gdje je bio veliki broj gledatelja i posjetitelja.

– Preventivne aktivnosti policije provodile su se u VIP zoni na igralištu Osnovne škole Kumrovec te je u tu svrhu postavljen edukativno-preventivni štand Policijske uprave krapinsko – zagorske i Mobilni informativni centar Policijske uprave međimurske, a policijski službenici su dijelili promotivne materijale te građanima i posjetiteljima davali preventivne savjete, sve u svojstvu policajca – prijatelja pomagača – rekli su iz policije.

U provođenju preventivnih aktivnosti promovirana je i kampanja “Postani policajac/policajka“. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba