KOŠTAO GA DVIJE MJESEČNE PLAĆE

NOVA NEKRETNINA: Modrić u centru Zagreba kupio penthouse od 220 kvadrata

Objavljeno: 21.04.2024. zagorjeinternational

Veznjak Reala i kapetan hrvatske rprezentacije Luka Modrić svom je popisu brojnih nekretnina dodao još jednu. Luka je kupio penthouse u centru Zagreba, piše Večernji list.

Stan se nalazi u novoj zgradi u Tkalčićevoj ulici. Ima 220 kvadrata i lođu od 29 kvadrata, s jedne strane gleda prema zelenilu, a s druge na katedralu.

Jutranji list procjenjuje da ga je Modrić platio 1,4 milijuna eura, odnosno kvadrat je šest od sedam tisuća. Prema zemljišnim knjigama, radi se zapravo o dva stana u potkrovlju: jedan je veličine 108 kvadrata i ima tri spavaće sobe, a drugi ima 119 kvadrata, lođu od 29 kvadrata, dnevni boravak i blagovaonicu i sobu s kupaonicom.

Strani mediji nedavno su računali Modrićevu zaradu te ustanovili u da na godinu zaradi oko 10 milijuna dolara, mjesečno preko 700 tisuća dolara, no dodaju kako ima lukrativne bonuse od sponzora u vidu gigantskih firmi Adidasa, Paninija i Coca Cole koji mu uprihode dodatnih 10 milijuna dolara.

Prema njihovoj projekciji, 2018. godine je vrijedio 30 milijuna dolara, a 2023. godine njegova imovina popela se na vrtoglavih 80 milijuna dolara. Isto tako, napisali su da Modrić posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, uključujući stanove u Španjolskoj i Hrvatskoj te luksuzne vile u obje zemlje.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba