"Gradonačelniče, nema vas nigdje jer je prva violina varaždinskog SDP-a Čačić", poručuju iz HDZ-a

“Gospodin Bosilj po običaju najviše cmizdri. Da mu pojasnimo, on nije prva violina varaždinskog SDP-a”

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

HDZ Varaždinske županije objavio je priopćenje za javnost nakon, kako kažu iz stranke, još jednog neuspjelog pokušaja konferencije za novinare SDP-a.

HDZ-ovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Naime, danas je SDP opet održao još jednu ‘zvučnu’ konferenciju za novinare bez teme i ideje, a kamoli bilo kakvog programa. Vodio ju je ni manje ni više nego gradonačelnik Bosilj, uz asistenciju Miroslava Markovića i Barbare Antolić Vupore. Naravno, od svih njih, po običaju gospodin Bosilj najviše cmizdri. Ovaj put cmizdri jer nigdje nema letaka i plakata s njegovim likom i nedjelom. Pa da mu ponovo pojasnimo. Gradonačelniče, nema vas nigdje jer je prva violina varaždinskog SDP-a Čačić. Peđa Grbin i Zoran Milanović kod odabira, da li vi ili Čačić, odlučili su se za njega, Čačića. Njihova odluka je jasna, a i poruka vama koliko im značite i vrijedite – piše varaždinski HDZ u prvom dijelu priopćenja.

– Potom, za iduću presicu morate se malo potruditi i bolje pripremiti, pa između ostalog, pogledajte rasprave i glasanje zastupnika Hrvatskog sabora. SDP je glasao protiv proračuna, protiv besplatnih školskih obroka, protiv amandmana zastupnika Štromara za dodatna sredstva potrebnih za Arboretum Opeku, protiv amandmana zastupnika Habijana za dodatna sredstva za Sveučilište Sjever. Bili ste i jeste protiv svega što je građanima bitno za što kvalitetniji život. Što se tiče kazne, ići ćemo na sud. HDZ je podnio zahtjev za korištenje javnih površina, ali nikako da se postupi po njemu. Po Markoviću i Bosilju, u gradu Varaždinu samo SDP može i smije voditi kampanju, ostali ne. Drugovi, ovo nije Kina koju toliko često posjećujete, na čiji ono trošak? – zaključuju iz HDZ-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba