Nema kod nje zezancije

Policajci došli na intervenciju, Vesna (69) ih pošpricala suzavcem

Objavljeno: 06.04.2024. zagorjeinternational

Ovih je dana stigla presuda umirovljenici Vesni (69) u kojoj stoji da je kriva i da je osuđena na osam mjeseci uvjetnog zatvora plus plaćanje 100 eura troškova kaznenog postupka. Evo zašto.

Naime, navodi se da je Vesna u listopadu oko 9.20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Zagrebu napala svoju susjedu koja je odmah pozvala policiju. Na intervenciju su stigla tri policajca koja su Vesni odmah pojasnila razloge dolaska te od nje zatražila osobnu iskaznicu, piše Danica.hr.

– Ona je otišla po osobnu iskaznicu, da bi se nakon nekoliko trenutaka vratila do policijskih službenika, oštećenog D. i K., držeći u rukama sprej s nadražujućom tvari, tzv. suzavac. U nakani da spriječi policijske službenike u obavljanju dužnosti poprskala ih je suzavcem u predjelu očiju. Uslijed toga su policijski službenici D. i K. zadobili crvenilo očiju, a nakon čega su svladali i priveli Vesnu u policijsku postaju. Time je ona počinila kazneno djelo protiv javnog rada, prisilom prema službenoj osobi – zaključeno je u presudi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba