Tko sve sjeda za volan...

ŠTO LI JE TAJ SVE POPIO?! U 9 ujutro napuhao 2,5 promila, masno je kažnjen!

Objavljeno: 31.03.2024. zagorjeinternational

Mortus pijani vozač zatečen je u Zagrebu kako upravlja automobilom jednosmjernom ulicom u suprotnom smjeru. Dobio je brutalnu kaznu, prenosi Danica.

– U četvrtak oko 9:15 sati u Zagrebu, Konjščinska ulica, 50-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Dubrava u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Konjščinskom ulicom iz trake s obaveznim smjerom ravno skrenuo je u Konjščinsku ulicu iako je jednosmjerna te se kretao u zabranjenom smjeru. Nakon zaustavljanja, utvrđeno je da tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Upravljao je vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana te u vrijeme dok mu je rješenjem oduzeta vozačka dozvola za vrijeme dok se ne podvrgne nadzornom zdravstvenom pregledu na koji je upućen – kažu iz zagrebačke policije.

– Provedenim alkotestiranjem pak utvrđeno je da u organizmu imao alkohola 2,45 promila. Vozač je uhićen i zadržan do otrježnjenja. U petak je priveden na općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena ukupna novčana kazna u iznosu od 4010 eura i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od deset mjeseci – dodaju iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba