‘Svaki koristi svoju’

Mlada Britanka ima dvije vagine i dva dečka

Objavljeno: 20.03.2024. zagorjeinternational

Mlada Britanka, 25-godišnja Anniee Charlotte, rođena je s dvije vagine i dvije maternice, tako da ima i dvije mjesečnice, a mogla bi i zatrudnjeti s dva različita muškarca u isto vrijeme, prenose 24sata.

Iako zvuči nestvarno, sve funkcionira normalno. Kako kaže, sve interne stvari su duplicirane i sve je uredno jer je njen reproduktivni sustav podijeljen na pola, tako da svaka strana radi neovisno.

Osim toga, otkrila je i da ima dva dečka, ali kaže kako smatra da ih ne vara jer svaki koristi ‘svoju’ vaginu.

– Ne varam jer svojim dečkima dopuštam da koriste po jednu vaginu. Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati – kaže. 

S jednim je u vezi četiri mjeseca, s drugim dva, a svjesna je da bi uskoro i oni sve mogli saznati.

– Nismo hodali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvaćam ozbiljno. Samo me zanimalo što će se dogoditi. Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, no onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih – otkrila je Britanka. 

Kaže kako ponekad može biti teško ‘žonglirati’ s dva dečka, no snalazi se. Svakoga od njih viđa jednom tjedno i s njima provodi naizmjenične vikende.

– Ne bih rekla da imamo raspored seksa sam po sebi, ali ne seksam se s njima oboma istog dana, mislim da je to pošteno – kaže. 

Inače, dijagnosticirana joj je uterus didelphys (dvostruka maternica), rijetko stanje koje žene imaju od rođenja. Uzrokuje dvije maternice, iako neke žene imaju i dva vrata maternice i vagine.

– Prestala sam na to gledati kao na medicinski problem, sada je to samo jako cool, ljude to interesira – zaključuje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba