ZAGORSKA ZVIJEZDA: Deu Presečki ove sezone gledamo u ‘Zvijezde pjevaju’!

Objavljeno: 12.03.2024. zagorjeinternational

Popularni zabavni show ‘Zvijezde pjevaju’ i ovog proljeća emitirat će se na programu Hrvatske radiotelevizije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na Prvom programu HRT-a.

Iznimno, ova sezona imat će samo šest epizoda, ali broj parova ostaje isti. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda kada će emisiju napustiti dva para, nakon čega će se u finalu o pobjedniku odlučivati u dva dijela emisije, između tri finalista.

Dea Presečki nastupa s Dinom Petrićem

Među natjecateljima će ove godine biti i jedna poznata Zagorka, mlada krapinska glumica Dea Presečki! Ona će nastupati u paru s Dinom Petrićem.

Dea, rođena 1997. godine u Zagrebu, odrasla je u Krapini gdje je završila osnovnu školu, osnovnu glazbenu školu, klavir i opću gimnaziju. Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, nakon čega je postala članica ansambla HNK u Varaždinu. Ondje je debitirala kao studentica u naslovnoj ulozi nagrađivane predstave ‘Matijaš Grabancijaš Dijak’ u režiji Krešimira Dolenčića, za koju je višestruko nagrađena (Nagrada hrvatskog glumišta, Nagrada publike na Marulićevim danima, Nagrada ‘Nada Subotić’ na Festivalu glumca te nagrada na Bobijevim danima smijeha).

Nakon toga je ostvarila niz zapaženih glavnih uloga u predstavama kao što su ‘Buba u uhu’, ‘Orašar’, ‘Majka Hrabrost i njezina djeca’, ‘Slučaj vlastite pogibelji’, ‘San ivanjske noći’, ‘Kisela krv’… Osim rada u kazalištu, Dea surađuje i s Akademijom dramske umjetnosti kao asistentica scenskog pokreta. Također aktivno sinkronizira mnoge igrane i animirane filmove za Netflix i strano tržište te vodi dramske radionice za djecu i mlade. Samostalna je žonglerka, beatboxerica, trbuhozborka i multiinstrumentalistica zbog svestrane obitelji u kojoj je odrasla i brusila svoj zanat.

Ostali parovi su bivša misica i poduzetnica Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl, voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković, glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo, plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać te radijska voditeljica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba