Jedan od braće otišao po nož...

TRI NA JEDAN: Mladić (22) smrtno stradao nakon sinoćnjeg sukoba s trojicom braće

Objavljeno: 24.02.2024. zagorjeinternational

Mladić (22) preminuo je od posljedica ranjavanja nožem u Splitu, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Oko 55 minuta poslije ponoći u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do naguravanja više osoba, pri čemu je 22-godišnjak uboden nožem. 

Ozlijeđeni mladić je hitno prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1.20 sati preminuo od zadobivenih ozljeda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovodi u vezu s navedenim događajem.  

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhićena su trojica braće, navodno ovisnici o drogi. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive. 

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. Po dolasku policije se opirao uhićenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas.  

– Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulaziti u dućane, pečenjare i kafiće i žicati pare. Nisam vidio da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nisu došle Hitna i policija sa sirenama. Tko zna zašto su napali jadnog momka i još njih tri na jednoga – ispričao je za Slobodnu stanar obližnje zgrade. 

Više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba