DOBAR POSAO U ZABOKU: Svoj životopis i molbu možete poslati do 9. veljače

Tvrtka SATO zapošljava administratora za prodajnu podršku. Ovo su uvjeti

Objavljeno: 30.01.2024. zagorjeinternational

Tvrtka SATO sa sjedištem u Zaboku, poznata je po izradi samoljepivih etiketa, a trenutno ima otvoreno radno mjesto – zapošljavaju administratora/icu za prodajnu podršku – back office.  

Budući zaposlenik ili zaposlenica će svakodnevno kontaktirati s postojećim kupcima i poslovnim partnerima na hrvatskom i njemačkom jeziku, bit će zaduženi za zaprimanje narudžbi, izradu ponuda te konzultacije s kupcima, usko će surađivati s ostalim odjelima unutar tvrtke, obavljat će ostale administrativne poslove vezane uz inozemno poslovanje te će sudjelovati u izradi ciljeva i strategije prodaje. Također, budući djelatnik/djelatnica bit će zadužen za komercijalno vođenje kupaca, a imat će i odgovornost za uspješnost na razini dodijeljenih kupaca.  

Uvjeti za navedeno radno mjesto su srednja stručna sprema, viša stručna sprema ili visoka stručna sprema, obavezno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, a korištenje drugog stranog jezika je prednost. Poželjno je poznavanje rada s kupcima unutar EU i ostalih inozemnih tržišta, a poželjno je i radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. 

Također, od budućeg zaposlenika/zaposlenice očekuje se samostalnost u radu, urednost i preciznost, organiziranost, odgovornost i pedantnost u odnosu prema poslu, izražene komunikacijske i pregovaračke vještine te spremnost na timski rad, poznavanje rada na računalu uz napredno poznavanje MS Office paketa, a uvjet je i posjedovanje vozačke dozvole ‘B’ kategorije.

Zainteresirani mogu poslati svoj životopis i molbu na mail [email protected] do 9. veljače. 

Inače, tvrtka SATO d.o.o. osnovana je 2008. godine, a prve tri godine djelovala je kao koordinator između proizvođača i kupaca te njihovih zahtjeva. Vlastitu je proizvodnju pokrenula 2011. godine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba