Svi koji su tih dana nešto radili, dobro su prošli. Taksisti zaradili i do 4000 eura

Aleksandra Prijović zaradila oko 2,5 milijuna eura na zagrebačkim koncertima

Objavljeno: 09.12.2023. zagorjeinternational

Pjevačica Aleksandra Prijović napunila je zagrebačku Arenu pet puta, a tih je dana kroz Arenu prošlo oko 90.000 ljudi. Svi se sada pitaju koliko je pjevačica na tome zaradila, ali i kolika je zarade bila za sve koji su na neki način sudjelovali u ‘Prijomaniji’.

Prema slobodnoj procjeni, pišu 24sata, samo od prodaje karata, Prijović je zaradila 2,780.000 eura. Međutim, tu treba uračunati troškove kao što je zakup Arene, scenografija, svjetla, bend i ostalo. 

Naime, prema cjeniku zagrebačke Arene, zakup prostora za pet koncerata platila je oko 120.000 eura. Nadalje, iako Arena može primiti oko 22.000 ljudi, ovdje je slučaj bio oko 18.000 po koncertu zbog 150 barskih stolova koliko ih je u jednom dijelu bilo postavljeno.

Na koncert se dolazilo iz raznim zemalja poput Njemačke, Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, svih dijelova Lijepe Naše, a prijevoz su osigurali na vrijeme. Kako kažu taksisti, neki su od njih tih dana zaradili i do 4000 eura.

Bili su tu i zaštitari, garderobijerke i konobari. Na garderobi ih je bilo 50, zaštitara 220, a konobara 180, rekli su organizatori. Kako su rekli zaposlenici, svi su ostavljali napojnice. 

Iz TZ Grada Zagreba rekli su da je tijekom razdoblja 1.12.- 5.12. broj dolazaka u odnosu na prethodnu godinu bio veći za 22 posto, a broj noćenja veći za 14 posto.

Pjevačica je pak s obitelji i prijateljima odsjela u hotelu ‘Esplanade’, gdje je noć u ‘Deluxe’ apartmanu oko 400 eura.

Kada se sve zbroji i oduzme, pjevačica je uprihodila oko 2,5 milijuna eura, a dobro su prošli i svi koji su na neki način tih dana bili angažirani. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba