Pobjegli s mjesta događaja, no kasnije se ipak sam javio u Hitnu

BISERI NAD BISERIMA: Krenuli u pljačku kladionice pa jedan upucao sam sebe

Objavljeno: 09.10.2023. zagorjeinternational

Jedna je osoba teško ozlijeđena iz vatrenog oružja u nedjelju poslijepodne u Slavonskom Brodu. Kako su potvrdili u policiji, oko 17 sati stigla im je dojava iz hitne medicinske pomoći da je u njihovu prostoriju stigla osoba koja je najvjerojatnije stradala u pucnjavi iz vatrenog oružja, prenosi Danica

-Radi se o muškarcu (43) kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti – rekli su u Policijskoj upravi.

Što se doista dogodilo, otkrio je portal SBonline nedugo nakon teškog ranjavanja. Kako pišu, dvojica muškaraca s motociklističkim kacigama na glavi pokušala su opljačkati kladionicu u Slavonskom Brodu.

Kad su stigli pred kladionicu i htjeli ući, jedan od muškaraca je vadio pištolj koji je slučajno opalio te je sam sebe ozlijedio! Nakon toga su pobjegli s mjesta ranjavanja, a ranjenik se sam javio hitno pomoći.

Oni su pak odmah o svemu obavijestili policiju. Više detalja bit će poznato tijekom ponedjeljka, nakon što se policija očituje o rezultatima krim-istraživanja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba