Posvojio ih, a sad su ga odlučili tužiti za 500 milijuna eura

Djeca vlasnika Müllera (91) na njegov rođendan nisu smjela sjediti za glavnim stolom, pa se pobunili

Objavljeno: 26.09.2023. zagorjeinternational

Vlasniku drogerijskog lanca Müller i njemačkom poduzetniku Erwinu Mülleru (91) prijeti žestok spor oko nasljedstva. Njegovih troje posvojene djece, Andreas, Stefanie i Adrian, planira ga tužiti za 500 milijuna eura, piše Bild.de.

Prema pisanju njemačkih medija, djeca osporavaju svoj ugovor o posvajanju i traže obvezni dio za koji su uvjereni da im pripada. Kako je objavio njemački Bild, bogatstvo Nijemca procjenjuje se na 2,3 milijarde eura, prenosi Index

Obiteljska svađa navodno je započela na 90. rođendan Müllera. Na prošlogodišnjoj proslavi djeca nisu smjela sjesti za glavni stol. Umjesto njih, Erwin je sjedio pored rukovoditelja svoje velike grupacije.

Djeca su se zbog toga osjećala, kako navode, izbačeno iz obitelji i sada tuže Mullera za milijune na okružnom sudu u Ulmu. “Njima mirišu velike pare”, rekla je za Bild njegova supruga Anita. I sam milijarder navodno je ozbiljno razočaran ponašanjem djece. 

– To je prevelik teret za mog muža u tim godinama. Uvučeni smo u prljavu borbu. U slučaju isplate tvrtka bi imala velikih problema, 40.000 zaposlenih bilo bi nezaposleno – izjavila je žena milijardera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba