I nije joj prvi puta. S dregerom se zna od ranije

OVA IMA NEKI TALENT: Napuhala gotovo 3,8 i to na biciklu 

Objavljeno: 22.08.2023. zagorjeinternational

Veseli vikend bio je i za policiju PU virovitičko – podravske. Naime, policijski su službenici tijekom proteklog vikenda utvrdili ukupno 244 prekršaja, a od tih posebno će pamtiti jedan.

Naime, najveća koncentracija alkohola u organizmu od 3,76 g/kg je utvrđena kod vozačice bicikla starosti 43 godine koja je zatečena kako upravlja biciklom u subotu, 19. kolovoza 2023. godine u 17 sati u Pitomači. 

No čini se da su službenici PU virovitičko – podravske već upoznati s dotičnom. Naime, kako piše Danica.hr, policija je ranije izvijestila kako je vozačica bicikla njezine dobi u Pitomači i lani potkraj rujna oko 13 sati napuhala čak 3,63 promila, a mjesec dana kasnije, u listopadu, opet ista žena u istome mjestu i opet alkoholiziranost na biciklu od 3,08 promila. 

Inače, lanjski podravski rekorder, također s područja Pitomače, sredinom travnja je zatečen kako upravlja biciklom s nevjerojatnih 4,42 promila! Radilo se o 42-godišnjem muškarcu koji je u 12.50 sati uhvaćen u mjestu Sedlarica na pitomačkom području. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba