Jedna ulica se zatvara za sav promet

KRAPINA: Od sljedećeg tjedna posebna regulacija prometa privremenim semaforima

Objavljeno: 11.08.2023. zagorjeinternational

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice od srijede 16. kolovoza uvodi se privremena regulacija prometa u Ulici Mirka Crkvenca u Krapini i to na dionici od ulaza na donje parkiralište do spoja sa Zagrebačkom cestom, u ukupnoj duljini 200 metara.

Privremena regulacija prometa obuhvaća sljedeće: naizmjenično propuštanje vozila jednom prometnom trakom, uz ručnu regulaciju i prema potrebi regulaciju semaforima, povremeno zatvaranje predmetne dionice na kraće razdoblje (dan-dva), u direktnoj ovisnosti o vremenskim uvjetima i dinamici izvođenja, a predviđeno vrijeme privremene regulacije je do 4. rujna.

Za potrebe izvođenja građevinskih radova rekonstrukcije prometnice u petak, 18. kolovoza zatvara se za sav promet dionica Trga Stjepana Radića u Krapini, i to od raskrižja s Ulicom dr. Ljudevita Gaja (kod kućnog broja 40),   do spoja sa Šetalištem hrvatskog narodnog preporoda, u ukupnoj duljini 100 metara (odvojak prema mostu kod tvrtke Pekom d.o.o. i ulaz na parkiralište na Trgu dr. Mirka Dražena Grmeka).

Iz Grada Krapine mole građane za strpljenje i razumijevanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba