DRŽ'TE IM PALČEVE: Toni Rivetti, Stella Presečki, Sara Rivetti i Dominik Bezjak branit će boje županije u Splitu

SRETNO: Danas kreće državna završnica Sportskih igara mladih

Objavljeno: 04.08.2023. zagorjeinternational

Državna završnica Sportskih igara mladih u šest sportova održava se u Splitu od 4. do 9. kolovoza, a Krapinsko – zagorska županija ima svoje predstavnike u nekoliko sportova koji će se boriti za prolaz na Međunarodnu završnicu.  

U Splitu će se igrati državna finala Coca-Cola Cupa, Tommy turnira u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, šah, HP turnir u tenisu, stolni tenis i Kinder Joy turnir u košarci. Više od 1000 djece u će imati priliku družiti sa svojim vršnjacima, kupati te sudjelovati u natjecanjima organiziranim na profesionalnom nivou.

Toni Rivetti, Stella Presečki i Sara Rivetti branit će boje svoje županije u stolnom tenisu, a Dominik Bezjak igrat će na Fide turniru u šahu.

Prvi dio Državne završnice organiziran je u Rijeci, gdje su se djeca imala priliku natjecati u graničaru i atletici u sklopu Telemach Dana sporta, odbojci na pijesku te MIS turniru u odbojci.

Inače, Plazma Sportske igre mladih najveća su sportska amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj na Igrama će sudjelovati više od 110.000 djece i mladih.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba