Oni su dva od ukupno 13 zagorskih superodlikaša ove godine

Leon Krklec i Matija Tušek iz SŠ Krapina sva četiri razreda srednje škole završili s uspjehom 5,0

Objavljeno: 07.06.2023. zagorjeinternational

U Srednjoj školi Krapina u petak je održana podjela svjedodžbi učenicima te dodjela nagrada najboljim učenicama i učenicima, koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom 5,0. Krapinsko – zagorska županija već tradicionalno nagrađuje učenike “super odlikaše“ novčanim iznosom od 2000 kuna, odnosno ove godine iznosom od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom.

Leonu Krklecu i Matiji Tušeku, maturantima prirodoslovno – matematičke gimnazije Srednje škole Krapina koji su sve razrede srednje škole završili s 5,0, darove Krapinsko-zagorske županije uručila je zamjenica župana Jasna Petek.

Zamjenica župana KZŽ Jasna Petek

– Iza vas je prekrasno vrijeme kojeg ćete se uvijek s radošću sjećati. Dobili ste znanje, ali i puno toga drugoga što vas je oblikovalo u odgovorne mlade ljude. Bez obzira na to što ste sljedeće odabrali u svom životnom putu, želim vam puno uspjeha te da i dalje vodite brigu o sebi i svom osobnom razvoju. Ne dajte da vas pokolebaju neke stepenice, koje će se ponekad činiti nepremostivima. Vjerujte u sebe, ako budete zadovoljni sobom, bit ćete sretni i uspješni članovi društvene zajednice – poručila je zamjenica župana Jasna Petek okupljenim maturantima.

Ravnatelj SŠ Krapina Ivica Rozijan

Na svečanosti su dodijeljene svjedodžbe o završnom razredu, svjedodžbe o završetku obrazovanja strukovnih programa te posebne pohvale i nagrade za 108 od ukupno 259 učenika završnih razreda gimnazijskih i strukovnih programa Srednje škole Krapina. Ove je godine 13 maturanata iz Krapinsko – zagorske županije svoje školovanje završilo uspjehom 5,0. Dva maturanta su iz Srednje škole Krapina, dva iz Srednje škole Bedekovčina, četiri iz Srednje škole Pregrada, dva iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok, jedan iz Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok te dva iz Srednje škole Zlatar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba