18. Sajam udruga KZŽ u Donjoj Stubici okupio više od 30 udruga i dva savjeta mladih

“To je sjajna prilika udrugama da predstave javnosti svoje aktivnosti te da stvore nove oblike međusobne suradnje”

Objavljeno: 28.05.2023. zagorjeinternational

Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije, 18. po redu, u Donjoj Stubici je u subotu okupio više od 30 zagorskih udruga te dva savjeta mladih.
Sajam tradicionalno organizira Mreža udruga ‘Zagor’, čija je koordinatorica Ivana Radanović istaknula kako je cilj okupiti što više udruga s područja županije, kako bi se predstavile široj javnosti, međusobno bolje povezale, upoznale i eventualno počele raditi na zajedničkim projektima. Istaknula je i kako je ovaj Sajam važan po tome što je ove godine postao punoljetan, piše Radio Stubica.
Domaćin ovogodišnjeg Sajma, gradonačelnik Donje Stubice, Nikola Gospočić naglasio je kako je značaj djelovanja udruga nemjerljiv, kako su udruge pokretači svih događanja i u njegovu gradu te čestitao svim volonterima koji svoje slobodno vrijeme posvećuju zajednici. Dodao je i kako grad podržava rad udruga prvenstveno u financijskom i organizacijskom dijelu te na taj način potiče njihovo daljnje stvaralaštvo.
Resorna županijska pročelnica Martina Gregurović Šanjug istaknula je kako je zadovoljstvo vidjeti veliki broj udruga i aktivnosti koje predstavljaju na jednom mjestu.

– Županija podržava Sajam od samih početaka, to je sjajna prilika udrugama da predstave javnosti svoje aktivnosti te da stvore neke nove oblike međusobne suradnje i podrške – rekla je Gregurović Šanjug.
Partneri Sajma su Multimedijalni centar STUB-KLUB, udruga Petrože Krušljevo Selo i Bedekovčanska udruga mladih, uz potporu Grada Donje Stubice i pokroviteljstvo Krapinsko -zagorske županije.

FOTO: Radio Stubica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba