Zagorski borci odlični u Poreču na državnom prvenstvu

‘Zmajica’ Elena Ljubek državna juniorska prvakinja, Krapinčanka Antonela Cesarec srebrna

Objavljeno: 26.03.2023. AB

U Poreču je u subotu održan drugi ciklus ovogodišnjih državnih kickboxing prvenstava i to u tatami disciplinama point fighting za mlađe kadete (10-12 godina), juniore (15-18 godina) i seniore, te kick light za seniore. Sudjelovalo je ukupno 239 natjecatelja iz 43 kickboxing klubova, a među njima i KBK ‘Zmaj’ iz Bedekovčine, KBK Krapina, BTI Zabok i ‘Bušido’ iz Svetog Križa Začretja.


‘Zmajevi’ su ponovno bili odlični – nastupili su s četiri natjecatelja u šest startova, od čega četiri u point fightingu i dva u kick lightu za seniore te su osvojili jedno zlato i titulu državne prvakinje te dvije bronce. Elena Ljubek je tako u kategoriji do 50 kg osvojila juniorsku titulu državne prvakinje, a tome je pridodala i broncu u seniorskoj kategoriji. Brončano odličje u Bedekovčinu je donio i senior Noa Počekal u kick lightu, u kategoriji do 69 kg, a nastupili su još i Luka Sovec te Ognjen Ledinščak, koji su osvojili peta mjesta.

KBK Zmaj’


Antonela Cesarec, članica Kickboxing kluba Krapina, natjecala se u kategoriji juniorki do 60 kg, gdje je s dvije sjajne pobjede od 10:0 pobijedila Doru Mičetić i Magdalenu Tokić, a u finalnoj je borbi sa 10:16 izgubila od Nike Pavičić. Za natjecanje se pripremao i Timotej Kukovačec, ali je zbog bolesti bio spriječen sudjelovati.

KBK Krapina

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba