Rolex satovi, skupocjene torbice i dizajnerski komadi odjeće, zabave po najskupljim klubovima...

Ovo je Mirnesa (42). Ukrala je milijun eura, njemačka policija traga za njom, a 37,5 tisuća eura nudi se osobi koja ima bilo kakve informacije

Objavljeno: 26.12.2022. zagorjeinternational

Već više od dva mjeseca, policija u Njemačkoj traga za misterioznom Mirnesom S. (42) koja se sumnjiči za krađu više od milijun eura iz tvrtke u kojoj je radila u Stuttgartu. Novac je kako se sumnja otuđila u popodnevnim satima 14. listopada iz kompanije koja se bavi prijevozom novca, a krađa je uočena istog dana i policija je raspisala potjeru.

Osumnjičena Mirnesa je visoka 174 centimetara, ima plavozelene oči, plavu kosu i više tetovaža po tijelu.

– Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 – priopćili su iz policije u Stuttgartu.

Portal crna-hronika.info piše kako je Mirnesa rođena u Busovači u BiH te da je njezino djevojačko prezime bilo Bešlić. Roditelji su je se navodno odrekli. 

Iako nije bila visoko pozicionirana unutar kompanije, samim time i nije imala (pre)visoku plaću, njezine objave na društvenim mrežama prepune su luksuza. Rolex satovi, skupocjene torbice i dizajnerski komadi odjeće, zabave po najskupljim klubovima…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba