Prepoznajete li muškarca s fotografija?

Prošlog je utorka prijetio oružjem i ukrao nekoliko tisuća kuna u Svetom Križu Začretju

Objavljeno: 17.11.2022.

Prošlog utorka u trgovini u Svetom Križu Začretju dogodilo se razbojništvo, a zagorska je policija danas, uz objavu kako intenzivno traga za počiniteljem, opisala tijek događaja koji se zbio tog 8. studenog.

Naime, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju oružjem prodavačici u trgovini u Svetom Križu Začretje iz blagajne otuđio nekoliko tisuća kuna, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nepoznati muškarac koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela razbojništva starosti je oko 50 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, jače tjelesne građe, koji je za vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamniju odjeću, imao je crnu vunenu kapu na glavi, dok je preko lica nosio svijetlo plavu medicinsku masku, na lijevoj ruci imao je rukavicu tamnije boje, a u desnoj ruci je držao vatreno oružje.

– Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected] – napisala je policija.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba