Obavijest Grada Varaždina

Donosi se godišnji plan unapređenja zaštite od požara za područje grada za 2023. godinu – dajte i vi svoje mišljenje

Objavljeno: 02.11.2022. zagorjeinternational

Iz Grada Varaždina uputili su obavijest da se do 20. studenog, provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje grada za 2023. godinu.

-Godišnji provedbeni plan unapređenja zaštite od požara za područje grada Varaždina za 2023. godinu je dokument kojeg predstavnička tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave donose sukladno propisima kojima se uređuje sustav zaštite od požara. Razlog donošenja dokumenta je utvrđivanje mjera za učinkovitiju i efikasniju razinu zaštite od požara i tehnoloških eksplozija na području grada za razdoblje za koje se dokument donosi – pojasnili su iz Grada.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga te eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina.

Doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca,  zaključno do 20. studenog na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin,  s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Godišnjeg provedbenog plana unapređenja zaštite od požara za područje grada Varaždina za 2023. godinu” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba