Špica turizma u Lijepoj našoj

VRUĆA AKCIJA U DUBROVNIKU: ˝Drski par uhvaćen je u seksu na mjestu snimanja serije Igra prijestolja˝

Objavljeno: 29.07.2022. zagorjeinternational

Nepoznati mladi par usred Dubrovnika, na Peskariji, razmjenjivao je strasti. Video seksa koji je netko snimio mobitelom izazvala je mnoge reakcije, a prenijeli su je i američki, britanski, njemački i austrijski portali.

Snimka se za to vrijeme proširila pa su je prenijeli i neki portali. Budući da se Dubrovnik veže za snimanje “Igre prijestolja”, to je samo pridonijelo zanimljivosti teme i asocijacijama komentatora, piše Slobodna Dalmacija.

– Drski par uhvaćen je u seksu na mjestu snimanja serije ‘Igra prijestolja’. Snimka s oznakom XXX izgledala je poput scene iz notorno zločeste fantastične serije. Javno iskazivanje ljubavi dogodilo se samo nekoliko metara od mjesta gdje je snimana poznata ‘scena srama’ u seriji. I prava je sreća da perverzni par nije završio poput incestuozne Cersei Lannister, odnosno uz šetnju niz ulicu i uvrede ogorčenih stanara”, napisao je novinar New York Posta uz naslov: “Igre stenjanja, par uhvaćen kako se seksa u Kraljevu grudobranu – prenosi Dnevnik.ba podsjećajući da se kazne za seks na javnom mjestu u Hrvatskoj kreću do pet tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba