U Lugu Poznanovečkom teško ozlijeđen biciklist (38)

VOZIO BEZ PRSLUKA, PO KRIVOJ STRANI: Sudarili se automobil i bicikl, biciklist pao na tlo, a bicikl udario u drugo vozilo koje je pristizalo

Objavljeno: 07.01.2022. zagorjeinternational

Kao što smo već izvještavali, u srijedu oko 17.25 sati u Lugu Poznanovečkom došlo je do naleta osobnog automobila na biciklista, koji je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je Policijska uprava krapinsko – zagorska.

Do prometne nesreće je došlo jer se 38-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući biciklom neoznačen reflektirajućim prslukom, kretao pogrešnom stranom kolnika, odnosno, stranom kolnika namijenjenoj za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom došlo do sudara prednjeg djela bicikla i prednjeg dijela osobnog vozila kojim je upravljala 24-godišnjakinja.

Vozač bicikla je prilikom sudara pao na kolnik iza vozila, a bicikl je udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljala 20-godišnja hrvatska državljanka. 

Biciklist je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje mu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Od 17.50 do 19.25 sati je zbog očevida dionica ceste ŽC 2264 bila zatvorena za promet, a uz regulaciju policijskih službenika, promet se odvijao obilaznim pravcima. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba