“HAPPY END“: U organizaciji UDVDR-a KZŽ, u Zaboku odigrana predstava ŠKD-a “Sveti Petar“ Brezno

“Predstava koju je postavio naš kolega branitelj, nasmijala nas je i barem nakratko odagnala misli od svakodnevnih problema“

Objavljeno: 12.12.2021. JJ

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije i Dramska sekcija ŠKD-a “Sveti Petar“ Brezno, uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja, Županije i Grada Zaboka, organizirala je u petak  s početkom u 19 sati u Kinu Zabok, za članove udruge i građane, kazališnu predstavu “Happy End“.

Predstava je održana uz preporuke Stožera civilne zaštite i uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, pa je, nažalost, kažu iz udruge, nije mogao pratiti veliki broj zainteresiranih članova udruge i građana.

Na početku predstave nazočnima su se obratili predsjednik UDVDR-a KZŽ Josip Horvatin i predsjednik dramske sekcije Zdravko Dimec. Istaknuli su da se sretni i zadovoljni što su u teškim vremenima za branitelje i građane, ipak uspjeli organizirati predstavu. Suradnju nastavljaju i dalje, pa se već planiraju zajednički nastupi i promocija rada udruga u Poznanovcu, ali i u prijateljskoj općini Jarmina.

– Jednosatna predstava s iznimnom glumačkom i tekstualno prigodnom tematikom, ispunila je očekivanja, pa se višekratno dvoranom prolamao pljesak, smijeh i oduševljenje. Amaterska implementacija uloga u predstavi toliko je odvažno i profesionalno izvedena, da bi je i profesionalni glumci zasigurno pozdravili pljeskom. U hladnom i zimskom ambijentu, u toploj i lijepoj gradskoj dvorani, prolamao se smijeh i pljesak i bar na trenutak svatko od prisutnih odagnao je misli od svakodnevnih problema i uživao u predstavi koju je postavio hrvatski branitelj i član udruge Zdravko Dimec – kažu iz UDVDR-a, čiji su članovi  po završetku predstave Nakon završetka predstave, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Županije svim izvođačima uručili prigodne poklone, a članicama dramske sekcije i prigodne bukete cvijeća. Druženje je nastavljeno u prostorijama udruge, uz skroman domjenak i kolače koje su ispekle supruge članova braniteljske udruge.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba