Predaja zahtjeva do kraja godine

Općina Lobor osigurala preko 55 tisuća kuna za pomoć obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima

Objavljeno: 12.12.2021. zagorjeinternational

Općina Lobor objavila je javni poziv za predaju zahtjeva za pomoć u poljoprivredi obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

-Svi smo svjesni važnosti zdrave, domaće prehrane i činjenice da upravo takve proizvode i prerađevine možemo pronaći na našim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Naši su poljoprivrednici vrijedni ljudi, no ne mogu sve sami, moramo im pomoći da unaprijede proizvodnju i to svake godine s radošću činimo, osiguravajući u proračunu sredstva za tu namjenu – kazala je načelnica Ljubica Jembrih, pozvavši vlasnike OPG-ova da se odazovu na javni poziv i predaju zahtjeve za pomoć poljoprivredi.
Obrazac zahtjeva može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lobor, na adresi Trg svete Ane 26. Zahtjev se može predati  najkasnije do 31. prosinca, odnosno, do iskorištenja planiranih sredstava u proračunu Općine za 2021. godinu.

Sredstva za pomoć u poljoprivredi planirana su Planom proračuna za 2021. godinu, u iznosu od 55.650 kuna.
Sve informacije vezane uz javni poziv mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine, putem e-maila: [email protected] ili putem telefona na broj 049/430-531. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba