Da bi ispao još 'veći frajer', pokazao im je snimku na kojoj vozi 220

Pretjecao policijski automobil, pa policajce uvjeravao da je vozio još i brže od onog što su oni tvrdili

Objavljeno: 17.11.2021. zagorjeinternational

Na autocesti ‘A16’ u Nizozemskoj, prošlog je vikenda uhićen 26-godišnji Poljak nakon što je velikom brzinom pretjecao policijski automobil.

Nakon što su mu policajci predočili da je vozio brzinom od čak 173 km/h, on im je rekao da je vozio mnogo brže. Poljak je izjavio da je vozio 189 km/h i tvrdio da bi njegov automobil mogao ići puno brže, a policajcima je potom pokazao i snimku na kojoj automobil vozi 220 km/h, piše Večernji.hr.

Međutim, policija nije mogla utvrditi je li na spomenutoj snimci baš on upravljao automobilom pri toj brzini, pa za taj prekršaj nije mogao biti kažnjen. Također, ispostavilo se da vozač nije imao vozačku dozvolu, nije se mogao identificirati, a pokazalo se i da je pod utjecajem opijata.

Inače, policajci su krenuli u potjeru ne samo zato što ih je prestigao brzinom od 173 km/h, već i zato što automobil više nije imao valjanu registraciju od ožujka ove godine.

Zbog svih spomenutih stavki, 26-godišnjak je dobio kaznu zbog prebrze vožnje, vožnje bez dozvole, vožnje automobila bez valjane registracije i vožnje pod utjecajem opijata i alkohola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba