DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 06.11.2021. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslove koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

KTC d.d. traži glavnog kuhara. Mjesto rada je Krapina. Od kandidata se zahtijeva srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera kuhar i ljubav prema kuhanju. Prijavite se ovdje.

Plin-Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Poslodavac omogućuje konstantno usavršavanje, napredak unutar tvrtke i sigurna stalna primanja. Prijavi se putem linka!

Prvivatna osoba – osoba s invaliditetom, diplomirani pravnik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog studija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocijenog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

Workforce Ljudiski Potencijali d.o.o. zapošljavaju specijalistu digitalnog marketinga (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a za rad je potrebno dvogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje alata digitalnog marketinga i alata vezanih za analitiku. Organiziranost, proaktivnost i samostalnost u radu su vještine koje se očekuju od kandidata. Prijavite se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

 CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podrušku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavite se putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba