Objavljen popis

Evo u kojim se zagorskim ljekarnama možete cijepiti protiv koronavirusa

Objavljeno: 03.11.2021. zagorjeinternational

Građanima je od sada omogućeno cijepljenje protiv koronavirusa i u ljekarnama, a Hrvatska ljekarnička komora objavila je popis ljekarni po županijama u kojima je to trenutno moguće.

Radi se o zajedničkom projektu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Hrvatske ljekarničke komore pod nazivom “Ljekarna kao mjesto cijepljenja protiv COVID-19 bolesti“.

U Krapinsko-zagorskoj županiji to je moguće u ljekarni “Pharmad”, ljekarničkoj jedinici Kraljevec na Sutli, na adresi Kraljevec na Sutli 131, a informacije se mogu dobiti na broj telefona 049/289-004.

Cijepiti se može i u ljekarni “Pharmad”, ljekarničkoj jedinici Zabok, na adresi Dubrava Zabočka 90 b. Informacije se mogu dobiti putem telefona na broj 049/220-000.

U  Varaždinskoj županije, cijepiti se može u Ljekarni Jadranka Gradečak, na adresi Trg braće Radić 6, Jalžabet te Ljekarni Lidija Žulić, na adresi Trg kralja Tomislava, Lepoglava.

U Međimurskoj županiji to možete učiniti u Ljekarni “Vaše zdravlje”, ljekarničke jedinice Čakovec, ZAVNOH-a 2c, Ljekarni Čakovec, ljekarničkoj jedinici Kotoriba, K.Tomislava 119A te Ljekarni Čarkovec, ljekarnička jedinica Štrigova, Štrigova 27.

Gdje je dostupno cijepljenje po ljekarnama u ostalim županijama, doznajte ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba