Na radionici "Hrvatske mreže zdravih gradova" predstavljena dva projekta Grada Zaboka

Sve pohvale za MIPOS 1 i 2 – sudionici ovaj program nazvali impresivnim

Objavljeno: 29.10.2021. zagorjeinternational

U organizaciji “Hrvatske mreže zdravih gradova”, organizirana je četvrta online radionica razmjene iskustva i učenja novih vještina pod nazivom “Unaprjeđenje kvalitete života starijih sugrađana – prikaz ciljano razvijenih usluga za ruralne stare”.
Kroz online radionicu, prikazano je nekoliko projekata usmjerenih na pomoć starijim osobama iz cijele Hrvatske, pa tako i projekt Grada Zaboka MIPOS i MIPOS 2.
Uz projekte Grada Zaboka, predstavljeni su i projekti “Skrb o starijima” Sisačko – moslavačke županije, “Klub za starije osobe Mariška” Koprivničko – križevačke županije, “Program pomoći u kući starijim osobama na području općine Žumberak” Zagrebačke županije, “(P)OSTANI AKTIVAN – vježbe za osobe starije životne dobi” Grada Karlovca, a svi su oni okarakterizirani kao primjeri dobre prakse.
Na radionici su, kao predstavnice projekata Grada Zaboka, sudjelovale pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i strateške projekte Valentina Đurek, koja je ujedno i voditeljica projekta MIPOS, viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Martina Šarić te viša stručna suradnica za opće poslove Maja Šimunić.
Đurek je prezentirala ostvareno te planove za buduće razdoblje, a sudionici radionice pohvalili su tim Grada Zaboka za projekt kojeg su nazvali impresivnim.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba