U Osnovnoj školi Bedekovčina svečano otvorena novoopremljena učionica za fiziku, kemiju i biologiju

“Rad učitelja prirodoslovne grupe predmeta i razredne nastave bit će još uspješniji, a učenici će imati još bolje uvjete pripreme za natjecanja“

Objavljeno: 08.10.2021. zagorjeinternational

Na Dan učitelja, u utorak, u Osnovnoj školi Bedekovčina zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek i predsjednik Vijeća učenika Ivan Pavetić, simboličnim su rezanjem vrpce svečano otvorili novoopremljenu učionicu za fiziku, kemiju i biologiju, koja će služiti i razrednoj nastavi, piše Radio Zlatar.
Uređenje praktikuma, kako je otkrio ravnatelj škole Ivan Paradi, vrijedno je nešto više od 330.000 kuna.
– Rad učitelja prirodoslovne grupe predmeta i učitelja razredne nastave bit će još uspješniji, a učenicima će dati uvjete za još bolje pripreme za natjecanja, gdje su izuzetno uspješni. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ostvarenju projekta. Osim suvremeno opremljenog kabineta, realizirani su i brojni STEAM projekti, organiziran je i prvi kamp u prirodi, u okviru projekta “Težimo izvrsnosti”, a prošle godine uveden je i produženi boravak – kazao je Paradi.
Općina Bedekovčina za projekt je izdvojila 100.000 kuna, a sudjelovali su i Krapinsko – zagorska županija te Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Grupa “Mladi kemičari“ izvela je nekoliko pokusa, a u prigodnom programu nastupila je vokalna skupina škole, dok su školi na uspješnoj realizaciji projekta čestitali načelnik Bedekovčine Darko Ban i župan Željko Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba