OVE NEDJELJE PRVI SAJAM RABLJENIH STVARI U OROSLAVJU: Izlagači se moraju prijaviti do petka, a osim prodaje, prikupljat će se i donacije za potrebite

“Ako imate punu kuću stvari koje čuvate ili ste u potrazi za nekim zanimljivim predmetima, posjetite prostor Zelene tržnice“

Objavljeno: 23.09.2021. zagorjeinternational

U Oroslavju će se po prvi puta ove nedjelje, u organizaciji Grada i gradskog Socijalnog vijeća, održati sajam rabljenih stvari, piše Radio Stubica.
Cilj sajma, osim prodaje i kupovine, je prikupljanje donacija za potrebite Oroslavčane, a svi prodavači za sudjelovanje se moraju prijaviti najkasnije do petka. Kako bi se ispunio humanitarni cilj sajma, donacije za potrebite građene su obavezne.
– Ako imate punu kuću stvari ili odjeće koju čuvate ili ste pak u potrazi za nekim zanimljivim komadima odjeće ili namještaja, ukrasima, modnim dodacima, CD–ima i slično, svakako posjetite prostor Zelene tržnice u nedjelju – poručili su organizatori.
Sajam će se organizirati i nadalje, svake nedjelje od 8 do 12 sati, a detaljnije informacije mogu se dobiti u gradskoj upravi, pozivom na broj telefona 049/285 – 889. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba