Srednjoškolac ste ili student, imate dobre komunikacijske vještine i govorite strane jezike?

PRIJAVITE SE: Općina Marija Bistrica traži nove članove prometne jedinice mladeži

Objavljeno: 15.03.2021. zagorjeinternational

Općina Marija Bistrica objavila je natječaj za prijavu kandidata za prometnu jedinicu mladeži.
Kandidat može biti osoba koja je redovni učenik srednje škole, a koji je navršio 16 godina života, ili redovni student, primjeren u učenju, ponašanju i radu. Potrebno je da osoba ima zdravstvenu sposobnost koju dokazuje potvrdom liječnika obiteljske/opće medicine. Prednost na natječaju imaju kandidati s dobrim komunikacijskim vještinama te poznavanjem stranih jezika.
Kandidati koji će biti odabrani, pohađat će program osposobljavanja pripadnika prometne jedinice mladeži, a nakon osposobljavanja, bit će uključeni u poslove upravljanja prometom na križanjima i drugim mjestima nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila, kao i obavljanju drugih poslova, uključujući i pružanje pomoći domaćim i stranim gostima pri snalaženju u prometu u vrijeme hodočašća, od 1. svibnja do 31. listopada.
Zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica do 22. ožujka.
Obrazac za prijavu na natječaj u Prometnu jedinicu mladeži, kandidati mogu preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica svakim radnim danom od 8 do 15 sati te na web stranici Općine. Osim ispunjenog obrasca, potrebno je dostaviti potvrdu učenika/studenta o upisanoj školskoj/studentskoj godini, presliku osobne iskaznice i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.
One prijave koje neće imati potrebnu dokumentaciju, neće se uzeti u razmatranje, a s kandidatima prijavljenima na natječaj provest će se intervju kako bi se provjerilo znanje i sposobnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba