Zaposlit će deset žena koje će brinuti o 60 starijih korisnika

BRAVO ZA UDRUGU “KAJ“ I OPĆINU PETROVSKO: Uspješno prijavili projekt “Zaželi za Petrovsko“ i dobili 926 tisuća kuna za njegovu realizaciju

Objavljeno: 03.02.2021. zagorjeinternational

Udruga “Kaj“ Petrovsko u suradnji s Općinom uspješno je prijavila projekt “Zaželi za Petrovsko“ i za njegovo provođenje ostvarila sredstva u iznosu od 926 tisuća kuna. 

Projekt će doprinijeti povećanju radne konkurentnosti nezaposlenih žena, ali i povećanju brige o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Planirano je zapošljavanje i educiranje deset žena s područja općine, koje će brinuti o 60 korisnika starije životne dobi, također s područja općine. Projekt će se u potpunosti financirati iz Europskog socijalnog fonda, a partneri Udruzi “Kaj“ su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Krapina i Centar za socijalnu skrb Krapina.

Početak provedbe projekta očekuje se početkom ožujka, a predsjednica Udruge Monika Poslončec pozvala je sve koji znaju nekog starije životne dobi, kome je potrebna pomoć, da se jave  telefonom u Općinu Petrovsko radnim danom od 7 do 15 sati. Uskoro će biti objavljeni i natječaji za zapošljavanje žena, kao i za voditelja projekta, izvještava Radio Stubica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba