SLUŽBENO PREDSTAVLJEN: Branko Sadaić, prometnik na zabočkom kolodvoru i košarkaški trener, bit će kandidat za gradonačelnika Zaboka

“U Zaboku više nije 5 do 12, nego 12 i 5. Želimo grad kojim će upravljati građani“

Objavljeno: 28.01.2021. zagorjeinternational

U srijedu točno u 12 sati i pet minuta na središnjem zabočkom Trgu Ksavera Šandora Gjalskog, predstavljena je kandidatura Branka Sadaića za gradonačelnika Zaboka. Radi se o kandidatu Nezavisne liste građana.

– Simbolično, našu današnju konferenciju za medije sazvali smo upravo u 12 sati i pet minuta iz razloga što mi, građanke i građani Zaboka, vrlo dobro znamo da, kad je u pitanju situacija u gradu Zaboku, više nije 5 do 12, nego je već 12 i 5 – rekao je u svom obraćanju Branko Sadaić, dodavši da grad Zabok, koji se, kao važno prometno čvorište, preko šezdeset godina konstantno razvija u gospodarskom i poslovnom smislu, već dugi niz godina nema gradsku vlast koja bi svojom politikom taj razvoj usmjeravala u smjeru interesa građana.

Istaknuo je i da ni “političkoj oporbi interesi građani nisu nešto za što smatraju da se zdušno treba boriti“.

– Naša namjera i naš cilj je samo jedan: želimo grad kojim će upravljati građani – zaključio je Sadaić.

Podršku Sadaiću pružio je kardiolog internist Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Domagoj Futivić.

Inače, Branko Sadaić rođen je 2. lipnja 1980. godine u Zaboku, gdje je završio i osnovnu školu. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja, Željezničke tehničke škole u Zagrebu, zapošljava se u Hrvatskim željeznicama. Prometnik je vlakova na kolodvoru Zabok, a svojim je sugrađanima poznat i kao aktivan sportski djelatnik. Predsjednik je i trener zabočkog Košarkaškog kluba Ksaver. Sadaić je oženjen i otac dvoje djece.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba