NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ IZ BEDEKOVČINE: Protiv 36-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava radi širenja i prenošenja zarazne bolesti

COVID pozitivni muškarac na cesti nekoliko puta udario 61-godišnjaka, iako je trebao biti u izolaciji

Objavljeno: 19.11.2020. JJ

Policijski službenici PU krapinsko – zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti. Sumnja se da se 36-godišnji hrvatski državljanin nije pridržavao epidemioloških mjera i izolacije koja mu je određena od 2. do 12. studenoga zbog dijagnosticirane zarazne bolesti COVID-19. Naime, utvrđena je sumnja da je u nedjelju, 8. studenoga, u poslijepodnevnim satima svjesno napustio mjesto prebivališta te u Bedekovčini na cesti u naselju Sovinjak narušavao javni red i mir na način da je nekoliko puta udario 61-godišnjeg hrvatskog državljanina. Tom prilikom 61-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede.
Protiv 36-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem biti podnesena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela te će također biti podnesen i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba