Održana konstituirajuća sjednica petog saziva

Za predsjednicu Savjeta mladih općine Radoboj izabrana Helena Haldek, za potpredsjednika Antonio Sajko

Objavljeno: 09.10.2020. JJ

Nakon provedenog javnog poziva za isticanje kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih, Općinsko vijeće Radoboja je donijelo odluku o izboru članova petog saziva Savjeta mladih općine Radoboj, prema kojoj su u Savjet mladih izabrani Tin Macan, Gabrijela Florjan, Nikola Topolovec, Helena Haldek i Marko Fruk te zamjenici članova Antonio Sajko, Luka Cerovec, Luka Topolovec, Ana Broz i Veronika Pospiš.
Novoizabrani članovi Savjeta mladih su prošle subote u Radoboju održali konstituirajuću sjednicu, na kojoj su izabrani predstavnici Savjeta mladih. Helena Haldek novoizabrana je predsjednica Savjeta mladih, za potpredsjednika je izabran Antonio Sajko, a za tajnicu Ana Broz. Savjet mladih je na sjednici usvojio Poslovnik o radu Savjeta mladih i donio zaključak da će se članovi aktivno uključiti i pomoći u provedbi događanja u organizaciji Općine Radoboj.
Na konstituirajućoj sjednici bio je i načelnik Anđelko Topolovec, koji je čestitao novoizabranim članovima, ukratko ih uputio u rad te naveo aktivnosti koje su u djelokrugu rada Savjeta. Istaknuo je kako očekuje dobru suradnju Savjeta mladih s općinskim tijelima, da očekuje konstruktivne prijedloge, ali i kritike na rad Općine te pomoć u stvaranju vizije razvoja općine koja bi zadržala mlade ljude, zadovoljne infrastrukturom i sadržajem koji se nudi u općini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba