HUM NA SUTLI: Ponovno počinju aktivnosti u sklopu projekta "Prevencija i liječenje demencije"

RUJAN ĆE BITI SADRŽAJAN, A POZVANI SU SVI: Besplatne plesne radionice s profesionalnim plesačem, predavanja, druženja…

Objavljeno: 29.08.2020. zagorjeinternational

Nakon ljetne pauze i odmora, ponovno počinju aktivnosti u sklopu projekta “Prevencija i liječenje demencije”, pa tako sudionike u projektnim aktivnostima očekuje vrlo zanimljiv i sadržajem bogat rujan.

Predavanja o demenciji

Druženja započinju plesnim radionicama s profesionalnim plesačem Lukom Halićem i njegovom partnericom Jelenom, a organizirana su i tri predavanja. Prvo predavanje pod nazivom “Demencija i obitelj te prava bolesnika” održat će 1. rujna doktorica Sanja Kovačić. U utorak, 15. rujna, psihologica Gordana Kamenečki održat će predavanje pod nazivom “Demencija iz perspektive psihologa”, a 29. rujna pod vodstvom psihologice Andreje Rebić održat će se predavanje pod nazivom “Mentalno zdravlje u prevenciji demencije”. Predavanja se održavaju u velikoj dvorani Općine Hum na Sutli i započinju u 17.30 sati, nakon čega slijedi kratka okrijepa te plesna radionica u 18.30 sati.

Organiziran prijevoz

Sve su projektne aktivnosti u potpunosti besplatne za sve sudionike, a također, organiziran je i prijevoz kako bi se olakšao dolazak na aktivnosti te povratak kućama. Autobus polazi 60 minuta prije početka predavanja te vozi slijedećim voznim redom: Lupinjak – Klenovec – Vulica (Druškovec) – Druškovec (Kanić) – Grletinec – Poredje – Brezno – Prišlin – Hum Gornji – Hum Donji.

Pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o području gravitiranja, dobi i spolu, da sudjeluju u projektnim aktivnostima. Više o projektu, predavanjima i radionicama pronađite na Facebook stranici “Prevencija i liječenje demencije” te na web stranici Općine Hum na Sutli. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba