Zagorska razvojna agencija provodi informiranje potencijalnih korisnika za prijavu projektnih prijedloga iz Europskog socijalnog fonda

Prijavljujete projekt na EU fondove? ZARA održava besplatne konzultacije, saznajte sve što vam treba za pripremu

Objavljeno: 25.08.2020. zagorjeinternational

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator, u sklopu projekta “Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II”, javnopravnim tijelima s područja Krapinsko – zagorske županije bez naknade pruža savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi razvojnih projekata.

Informiranje korisnika

Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i informiranje potencijalnih korisnika o okviru europskih strukturnih i investicijskih fondova – predstavljanje planova objave natječaja, kako i gdje pratiti vijesti vezane uz EU fondove, kako se uključiti u aktivnosti javnih savjetovanja te kako prikupiti sve važne informacije vezano za natječaje.

U Godišnjem planu objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” iz Europskog socijalnog fonda predviđeni su sljedeći pozivi/operacije s ciljem osnaživanja i povećanja socijalne uključenosti svih skupina društva, a posebice ranjivih skupina te promocije zdravlja i prevencije bolesti: Čitanjem do uključivog društva, Promocija zdravlja i prevencija bolesti – Faza 2, Podrška programima usmjerenim mladima – faza 2, Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva – II. Poziv.

Besplatne konzultacije

Stoga će Zagorska razvojna agencija održavati besplatne informativne konzultacije s potencijalnim prijaviteljima/korisnicima na navedene operacije kako bi saznali sve potrebne informacije vezano za mogućnost pripreme projektnih prijedloga. Prihvatljivi korisnici su organizacije civilnog društva, organizacije civilnog društva u području kulture i umjetnosti, ustanove u kulturi, zaklade, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, obrazovne ustanove koje provode programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih, udruženja osoba s invaliditetom, strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu. Zagorska razvojna agencija poziva sve zainteresirane prijavitelje da se jave na telefon: 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na [email protected] kako bi dogovorili termin informativnih konzultacija. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba