PROŠLOG VIKENDA TRI POŽARA: Zapalila se drvena klijet i pčelinjak, a gorio je i stan u Zaboku

U šest prometnih nesreća, teško ozlijeđena dvojica vozača – kumovala brzina, a negdje i alkohol

Objavljeno: 20.07.2020. JJ

Prošlog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, evidentirano je šest kaznenih djela i šest prometnih nesreća. Evidentirana su četiri kaznena djela krađe i dva kaznena djela teške krađe.

Materijalna šteta

Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Cigrovcu, Jalšju, Gornjem Maclju i Drašama, sve četiri uslijed neprilagođene brzine, s time da je vozaču u Gornjem Maclju izmjereno 1,88 promila alkohola u organizmu, a u Drašama vozač je upravljao vozilom sa 2,03 promila alkohola.
Uslijed neprilagođene brzine dogodile su se i dvije prometne nesreće u kojima su vozači zadobili teške tjelesne ozljede, i to u Gornjakima (Hrašćina), gdje je došlo do slijetanja motocikla i u Podgrađu (Marija Bistrica), gdje je nakon slijetanja van kolnika osobno vozilo udarilo u stablo.

Žar iz dimilice

Evidentirana su i tri požara – požar drvene klijeti u Podgorju Bistričkom, požar pčelinjaka u Zalugu (Hum na Sutli) zbog pada žara iz dimilice te požar stana u Zaboku, do kojeg je došlo uslijed prolivenog ulja po štednjaku, a u stanu su izgorjeli kuhinjski elementi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba