Alen Leverić, član uprave Hrvatskih cesta, u obilasku općine Kumrovec

“Radovi na Državnoj cesti D229 između Kumrovca i Zagorskih Sela započet će najkasnije u rano proljeće iduće godine”

Objavljeno: 18.06.2020. JJ

Predstavnici Općine Kumrovec održali su radni sastanak s članom uprave Hrvatskih cesta Alenom Leverićem, nakon kojeg su obišli Državnu cestu D205 na području općine Kumrovec i okolice. Na zamolbu Općine, Hrvatske ceste su povećale sigurnost na toj cesti, postavljanjem svjetlećih semafora koji označavaju pješačke prijelaze, a u sklopu tog projekta postavljeni su i mjerači brzine u gusto naseljenom naselju Razvor.
Predstavnici Općine i HC-a su obišli i Državnu cestu D229 Kumrovec – Zagorska Sela, za koju je spremna sva potrebna dokumentacija te bi radovi, prema najavi Alena Leverića, trebali započeti najkasnije u rano proljeće sljedeće godine.

– Stvaramo, radimo i obnavljamo, želimo da su nam sustav i infrastruktura uređeniji i da nam ljudi žive bolje, a na prvom nam je mjestu sigurnost naših sumještana i posjetitelja – rekao je načelnik Kumrovca Robert Šplajt.
U obilasku je bio i zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek.

– Dobra prometna povezanost vrlo je važna za našu županiju, koja u ovom dijelu graniči s Republikom Slovenijom, te nam je za cestovni promet vrlo važna i sigurnost sudionika prometa. Svako unapređenje prometne infrastrukture pridonosi razvoju županije – rekao je Ferek – Jambrek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba