LIJEPA GESTA SREDNJE ŠKOLE ZLATAR: I ove godine uključili su se u humanitarnu akciju za djecu bez roditeljske skrbi

“SVIM NA ZEMLJI MIR, VESELJE”: Učenici će ispod školskog bora stavljati poklone, a na Božićnom sajmu skupljati priloge za dobrotvorne svrhe

Objavljeno: 11.12.2019. zagorjeinternational

Srednja škola Zlatar i ove godine provodi humanitarnu akciju “Svim na zemlji mir, veselje“. Učenici prikupljaju darove za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, smještenu u Dječjem domu sv. Josipa u Hrvatskom Leskovcu. Pokloni se prikupljaju ispod bora u školi do 16. prosinca, a štićenicima doma će ih uručiti predstavnici škole.
U školi se provodi i Caritasova akcija “Za 1000 radosti“, a 23. prosinca u poslijepodnevnim satima će se održati i Božićni sajam, na kojeg pozivaju sve ljude dobre volje. Učenici će za simbolične priloge, nuditi božićne ukrase i kolače, a prihod će ići u dobrotvorne svrhe.
Također srednjoškolci su se uključili u prikupljanje sredstava za bivšu učenicu Srednje škole Zlatar, Jelenu Veček, za koju je Udruga invalida Bedekovčina, čija je članica, organizirala humanitarni koncert, u svrhu prikupljanja sredstava za operaciju kojom bi joj se pomoglo u poboljšanju vida.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba