Posebno ih razveselili slatkiši

Članovi Stranke rada i solidarnosti darivali mališane koji se liječe na Odjelu pedijatrije OB Zabok

Objavljeno: 04.12.2019. JJ

Ususret proslavi sv. Nikole, Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti Zabok, uz pokroviteljstvo Županijske organizacije, organizirala je darivanje djece koja se liječe na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana. Za mališane su pripremljeni prigodni pokloni koji će im uljepšati vrijeme provedeno u bolnici, uz neizostavne slatkiše, koji su im izmamili najviše osmijeha na licima.
Uz predsjednika i potpredsjednicu GO Zabok, Mladena Galinu i Vlatku Vrček – Krajačić, u posjetu pedijatriji OB Zabok bili su i predsjednik ŽO Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec te saborska zastupnica Marija Puh.
Osim kratkog razgovora s djecom i roditeljima, članovi Stranke rada i solidarnosti sa zaposlenicima pedijatrije razgovarali su o principu rada i mogućnosti smještaja djece s roditeljima.
– Djeca puno lakše prođu kroz hospitalizaciju kada postoji mogućnost da roditelji budu uz njih, zato smo ponosni što u našoj bolnici to možemo omogućiti našim malim pacijentima – istaknuli su medicinsko osoblje i voditelj Odjela pedijatrije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba